Vissza a szállásokhoz

Erdőalja Vendégház

Erdőalja Vendégház
Cím:
7394 Magyarhertelend, Tábor u. 25.
Telefon:
+36 72-484590; +36 30-6477572
E-mail cím:
erdoaljavendeghaz@gmail.com
Minimum ár/fő/éj:
2,500 Ft
Foglalás

Bemutatkozás

Az erdő lábánál elterülő kényelmes, jól felszerelt 8 fős vendégház a Magyarhertelendi Thermálfürdőhöz közel várja kora tavasztól késő őszig csendre, nyugalomra vágyó vendégeit.

Egyéb információk

A VENDÉGHÁZ KÉT SZINTJE KÜLÖN-KÜLÖN IS BÉRELHETŐ.

Mindkét szinten 2 háló (az alsó szinten kinyitható sarokkanapés nappali valamint az ebből nyíló hálószoba, a fenti szinten két független hálószoba), külön konyha és fürdőszoba, közösség tér, valamint terasz található.

A vendégház kiválóan felszerelt két konyhával (sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, melegszendvicssütő, teafőző, stb. rendelkezik).

A kertben pihenőágyak, hintaágy, grill, nyársalóhely, lengőteke, valamint 2 db kerékpár szolgálja a vendégek kényelmét.

Az alsó szint hűvös napokon látványkandallóval fűthető, melyhez a faanyagot biztosítjuk.

Az elülső teraszról csodás kilátás nyílik a szemben található baranyai lankás dombokra, a 2. szinten található, "hátsó" teraszról a kert végében, karnyújtásnyira található ősfás erdőre nyílik kilátás.

Parkolás az udvaron lehetséges 2 gépjármű számára.

Ha nyugtató pihenésre, csendes kikapcsolódásra vágyik, ahol reggelente csak az erdőből kiszűrődő madárdalt hallja, akkor Ön a mi vendégházunkat keresi!

Szolgáltatások: 

Ingyenes parkolás 2 személygépkocsi részére az udvaron, 2 db kerékpár ingyenes használata, bográcsozási nyársalási lehetőség és kellékek, lengőteke az udvaron. Nyugágyak, és hintaágy. A látványkandalló használatához ingyenes faanyag.

erdoaljavendeghaz.blog.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevél

http://helian.hu/hu/
https://csuporkahertelend.hu/