Vissza a szállásokhoz

Ambient Hotel & AromaSPA

Ambient Hotel & AromaSPA
Cím:
7300 Komló-Sikonda, Fürdő u. 5.
Telefon:
72/582-060
Fax:
72/582-063
Weboldal:
http://www.ambienthotel.hu
E-mail cím:
sales@ambienthotel.hu
Minimum ár/fő/éj:
9,900 Ft
Foglalás

Bemutatkozás

A Mecsek festői völgyében feltörő forrásokra épült exkluzív wellness fürdő és szálloda szeretettel várja Önt. A 77 otthonos, légkondícionált, káddal/ zuhanyzóval, telefonnal, televízióval és minibárral felszerelt szoba és apartman a kényelmes pihenés tökéletes helyszíne.

Kapcsolódó galéria

Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA Ambient Hotel & AromaSPA

Egyéb információk

Amit kínálunk Önnek...

Fedezze fel Magyarország első illathoteljét! 2014. tavaszától az Ambient Hotel & AromaSPA négy különböző illattal várja Önt, hogy ellazulása a Mecsek festői völgyében teljes legyen. Kiszabadulva a dolgos mindennapokból, friss levegőn, egyedi mikroklímájú környezetben komplex wellness és SPA szolgáltatásokkal várjuk Önt.

Sikonda Magyarország Dél-dunántúli turisztikai régiójában, Pécstől 19 kilométerre helyezkedik el, a Mecsek festői lábainál. A Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve az illatokat helyezi fókuszba Sikonda település megújult szállodája, az Ambient Hotel & AromaSPA **** Sikonda.

Az „új” hotel a korábbi Sikonda Wellness Hotelnél magasabb színvonalon nyújt szállodai és wellness szolgáltatásokat, mindemellett az infrastruktúrában is komoly fejlesztésekre került sor.

67 kétágyas (2 akadálymentes), 5 egyágyas szoba, 4 apartman és 1 luxus lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A szobák egy része összenyitható, sőt különlegességként hármas összenyithatósággal is rendelkezik a szálloda a nagycsaládok részére.

A nagy kiterjedésű erdőknek köszönhetően a levegő relatív páratartalma 60-80%, tiszta, füst- és pormentes. A légnyomásváltozás viszonylag csekély, ez is hozzájárul a kímélő klíma jelleghez. A völgy hőmérséklete 4-5 fokkal alacsonyabb, mint az országos átlaghőmérséklet.

Gasztronómia:

Forrás Étterem

Éttermünkben a bőséges büféreggeli minden igényt kielégítő kínálattal járul hozzá, hogy Vendégeink nálunk töltött napjai tökéletesen induljanak. Napközben lehetőség nyílik a' la carte étlapunk kipróbálására, melynek kialakításánál figyelembe vettük az egész szállodában jelen levő illatkoncepciót, így az ételekben is megtalálhatóak a menta, a levendula, a kamilla és a mandula különleges ízei. A nap gasztronómiai zárásaként széleskörű választékot felsorakoztató svédasztalos vacsora várja a hozzánk ellátogató Vendégeket!

Nyitva tartás: 6:30 - 21:00

Lobby Bár

Lobby Bárunk tökéletes helyszínt biztosít egy reggeli kávékülönlegesség kellemes elfogyasztására. A bárban elhelyezett televízió még élvezhetőbbé teszi az esti, akár órákig tartó baráti beszélgetéseket is egy ellazító ital elfogyasztása mellett.

Nyitva tartás: 6:30 - 21:00

Aktuális csomagajánlatainkat honlap "ajánlatok" menüpontjában tekinthetik meg, vagy az alábbi linken: http://www.mecsekhegyhat.hu/ajanlatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevél

http://helian.hu/hu/
https://csuporkahertelend.hu/