Jön az igazi Mikulás!

Jön az igazi Mikulás!

"Szinyákovics Béla nem hiába tekert le emberfeletti kilométereket egészen az Északi sarkkörig. Joulupukki, az igazi Mikulás Komlóra látogat!

Szeptember elején, amikor Béla a nagy út részleteit mesélte, még nem sok reményt fűzött hozzá, hogy kérése meghallgatásra talál. Szerinte a látogatás megvalósulásához szükség van a Finn – Magyar Társaság közreműködésére. De a különös hangulatú 8000 kilométeres út nem volt hiábavaló. A Mikulás igent mondott a meghívásra, december 2-án Komlóra látogat!

Az egykori bányász személyesen adta át a komlói gyerekek és a város polgármesterének meghívólevelét. Nagyon örült, hogy éppen tolmács is volt a közelben, egy Finnországban élő magyar hölgy fordított. Fényképek és videofelvétel is készült a találkozásról. A finn újságok is hírül adták a fitt magyar nyugdíjas vállalkozását.

Szinyákovics Béla a sajátja mellett megvalósította a komlói gyerekek álmát is. Köszönjük Béla kicsik és nagyok nevében!"További részletek: http://komlomedia.hu/hir.php?hir=6212#ixzz3mdtPHcqs

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevél

http://helian.hu/hu/
https://csuporkahertelend.hu/